Lifestyle coach Leiden

BMS-coaching: lifestyle coach Leiden


Ben je op zoek naar een lifestyle coach Leiden? Maak dan kennis met BMS-coaching. Ik, Mirjam Amoraal, ben een positieve en enthousiaste lifestyle coach die jou graag op weg wilt helpen. Zo kan ik je helpen om bewuster te leven en je hart te volgen. Samen kijken we naar de keuzes die je maakt, jouw patronen en de problemen waar je tegen aan loopt. Door bijvoorbeeld aangeleerd gedrag te herkennen, kunnen we dit aanpakken én veranderen. Door vaak kleine aanpassingen, krijg jij de regie over je leven weer terug. Met als resultaat dat je vrolijker, positiever en bewuster gaat leven.

 

Coach lifestyle Leiden: bewust leven en omgaan met angst


Als coach lifestyle Leiden werk ik met diverse oefeningen en technieken. Soms kunnen we de coaching sessies gewoon via videobellen uitvoeren, in andere gevallen is het misschien fijner om bij jou thuis of op mijn locatie in Nieuw-Vennep af te spreken. Ook is het mogelijk om in de buitenlucht gesprekken te voeren. Bijvoorbeeld tijdens een ontspannende wandeling op het strand. Naast dat ik bij BMS-coaching help jou bewust te leren leven, kunnen we samen ook onderliggende problemen aanpakken. Met name leren omgaan met angst is iets waar ik jou –mede door mijn persoonlijke ervaring met paniekaanvallen- goed in kan coachen.

 

Contact met Mirjam Amoraal, lifestylecoach in Leiden


Wil je in contact komen met de lifestyle coach in Leiden? Je contacteert mij via de e-mail, telefoon of mijn online contactformulier voor vragen of om je direct aan te melden voor een coaching sessie. Tevens kun je op de website alvast meer lezen over mij en mijn achtergrond. Zo kom je, mede door mijn blogs, veel te weten over wie ik ben en hoe ik over verschillende onderwerpen denk. Hopelijk kan ik je inspireren met mijn verhaal én kan ik ook jou op weg helpen naar een mooie toekomst!